Frække

Tirsdags Frækkerten fra England…

Vi slutter tirsdagen af i samme liga som vi startede, nemlig den engelske Championship. Her går vi i modsat retning af hvad Bookmakerne tor og har sat odds til, da vi har en anden opfattelse af udfaldet af dette opgør. Den forsigtige kan gardere sig med en remis og stadig få et rimeligt odds.

Bournemouth – QPR = 2 = Odds 3,75
Spillet hvor du får de højeste Odds dagligt…

Bournemouth lagde godt ud og er stadig ubesejrede i Championship indtil videre. Men det virker unægteligt som om formen er stagneret og måske endda er gået lidt tilbage i forhold til øvrige hold i Championship. Vi tror ikke at Bournemouth er inde i en krise, men spillemæssigt er de en smule dalende. Weekendens kamp mod Barnsley skulle vise, om landskamps pausen var blevet godt udnyttet.

Som i dag spillede Bournemouth i weekenden hjemme på Vitality Stadium, hvor de plejer at være rimelig habile uden dog at have opbygget et fort. Men de vinder langt flere kampe end de taber, men det er for mange hvis de vil noget i Championship i denne sæson. Her var det Barnsley der var gæster og kampen endte med resultatet en sejr på 3-0. Nu anser vi ikke Barnsley som et hold med de samme kvaliteter som dagens gæster. Barnsley havde ikke meget at byde ind med.

*

QPR har ændret spillestil og er nu langt mere i boldbesiddelse end tidligere. Det er da også nemmer at styre en kamp, når man er det hold der har bolden mest. Det har givet udbytte og QPR er blandt de mest scorende mandskaber i Championship. Selv på udebane virker det ikke til at de er indstillet på at spille defensivt. De 2 første gav 2x 3 mål til QPR og i weekendens udekamp mod Reading, blev det igen til 3 mål af QPR. Men også hjemmeholdet Reading var i hopla og scorede også 3 mål.

Så QPR har stadig masser af mål i sig og især når det er på fremmed græs. At der blev lukket 3 mål ind, ser vi ikke som en defensiv svaghed. Reading er et ganske habilt hjemmehold og giver ikke mange point væk normalt i en sæson. QPR havde over 60% af spillet og var klart det dominerende hold. Så efter 3 udekampe har QPR hentet 7 point, Vi tror på endnu et opgør med 3 udebanemål, men hvos de ikke lukker 3 mål ind igen.

Bournemouth – QPR = 2 = Odds 3,75
Spillet hvor du får de højeste Odds dagligt…

To Top