Frække

Tirsdags Frækkerten fra EM kampene i Skotland…

I dette opgør er en remis slet ikke nok. Begge mandskaber har kun 1 point, hvilket betyder at de vil ende på 2 ved en pointdeling. At ende som 3’er med kun 2 point vil ikke sende nogen af dem videre i turneringen. Så der skal en sejr på bordet for begge mandskabers vedkommende, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at komme vindere. Men så vil det vindende hold også have 4 point, hvilket burde være nok.

Kroatien – Skotland = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Bonus…

Kroatien er i redaktionens optik, det bedste landshold af disse 2. Men de har langt fra virket overbevisende, hverken mod englænderne eller Tjekkiet. De skal op imod et mandskab der spiller på hjemmebane, så som det har set ud indtil nu, har kroaterne ryggen mod muren. Men i det første opgør mod England, viste kroaterne faktisk gode takter, selv om de også var en hel del defensive. Men de viste at de både kunne fremad og bagude, hvilket der er brug for i dag.

For vi må forvente, at de på et eller andet tidspunkt vil frem på banen og afgøre kampen og det er uanset om de kommer bagud eller om de bare vil op og vinde. Ingen har noget at bruge en remis til. Så på et tidspunkt vil kampen åbne sig og det er her vi tror mest på kroaterne. De er både taktisk bedre og også mere taktisk disciplinerede. Det skal nok blive en både spændende, tæt og begivenhedsrig kamp. Men bliver der en vinder, så er vores bud kroaterne.

*

Skotland er med i spillet endnu og kam faktisk med en 1-0 sejr og hvis England taber med 0-1, så vil skotterne smutte for englænderne i gruppen ende som 2’er. Det var der vist ingen der ville have spillet på før Em startede, men det er et faktum. Vi tror dog på at Englænderne nok selv skal afgøre det og vinde puljen og så skal skotterne bruge mere end 1 mål, for at ende som 2’er.

Vi tror dog, at skotterne får svært ved at komme ferm på banen og vil spille en hel del i forsvars position. Ikke fordi de ønsker det, men fordi de ikke vil have bolden særligt meget. Hvis skotterne skal have en chance vil det nok blive på omstillinger og en del fysik i kroaterne s felt. Men det så vi at kroaterne godt kunne håndtere mod englænderne, så derfor tror vi ikke helt på redaktionen, at det vil give dem en fordel. Det ser svært ud for skotterne i troen om at gå videre, for vi tror ikke at de kan sejre i dag.

Kroatien – Skotland = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Bonus…

To Top