Nyhed

Tirsdag’s Frækkert’en fra det skotske højland…

Vi slutter denne tirsdag i det skotske, hvor det er landets bedste række Premiership, hvor der kun er 2 mandskaber der er gode – også internationalt. Det er dog ingen af disse mandskaber vi her har fat i.

Hibernian – Hearts = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du altid får de Højeste Odds…

Hibernian ligner et hold der kommer med i Slutspillet, når rækken deles over efter de næste 5 runder er afviklet. Hibernian har 5 point ned til holdet der lige præcis ikke kommer med, men har også en god form i denne periode.

Hjemme er de et niveau bedre end ude og det er kun når klubberne Rangers og Celtic kommer besøg, at Hibernian plejer at tabe. Så det er kun blevet til 2 nederlag hjemme. Det bliver et tæt og sikkert også målrigt opgør i dag, men udfaldet vil falde ud til hjemmeholdets fordel.

*

Hearts ligger sidst i Premiership og skal håbe på bedre tider i nedrykningsspillet, for ellers hedder den niveau 2 i næste sæson. Med kun 19 point indtil videre i sæsonen, ser denne opgave også vanskelig ud.

I dag skal de spille ude og her er der ingen hold der frygter at få Hearts på besøg. 1 sejr og 8 nederlag i 13 kampe, fortæller lidt om der manglende evner på fremmed græs. Vi tror faktisk at gæsterne taber med mere end 1 mål.

Hibernian – Hearts = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du altid får de Højeste Odds…

To Top