Nyhed

Tirsdags Frækkerten fra det irske bakkede og golde land…

Tirsdagens 2. og sidste anbefaling er hentet i Irland, vhor de lidt utraditionelt af en britisk turnering, spiller fra vinter til vinter. Derfor er man kun nået til den 17. runde af denne sæson.

St. Patricks – Derry City = 2 = Odds 3,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

St. Patricks ligger nr. 5 og har haft en indtil nu udemærket sæson. De lagde faktisk rigtigt godt ud, men i den seneste periode, har det været svært at få spillet til at hænge sammen. Kun 3 sejre i de seneste 8 opgør hjemme og ude.

Nu er de så hjemme i dag og her er de selvfølgelig en tand bedre. Men Derry City er ikke en ønske modstander hjemme. Sidst de var på besøg endte det med et 1-3 nederlag – det kunne meget vel ende sådan i dag også.

*

Derry City ligger en plads foran dagens hjemmehold med 4 point mere på tavlen. Selv om formen ikke er prangende, er den lige en tand bedre end hjemmeholdets – og så skal Derry spille på udebane.

Det mener vi er en fordel i dette tilfælde. Kun 1 ud af 8 opgør har de tabt på fremmed græs i den første del af sæsonen. 3 sejre og 4 gange remis. Så de både kan spille og er rigtigt habile på udebane. Vi tror på de 3 point endnu engang til gæsterne.

St. Patricks – Derry City = 2 = Odds 3,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top