Frække

Tirsdag’s Frækkert’en fra den Iberiske halvø…

Det stadig hårdt smittede land Portugal er forlængst begyndt at spille bold igen i deres bedste rækker og vi har hentet et “frækt” opgør fra den bedste række – som vi gerne indrømmer er lige på kanten af småt brændbart – men vi tror på det.

Benfica – Santa Clara = X2 = Odds 3,50
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus at spille for…

Benfica toppede ligaen før krisen brød ud, men grundet en længere række af remis’er er de nu á point med FC Porto, som de ellers havde masser af luft til. Af de seneset 6 kampe har Benfica spillet de 5 remis og fik endelig en sejr over Rio Ave, som ikke er noget særligt godt hold.

Vi er på redaktionen dog ikke helt sikre på, at Benfica har fået vendt spillet tilbage i den rigtige retning, trods sejren. de har spillet remis mod hold som Moriense og Tondela, i de seneste 2 kampe hjemme og dem kan dagens gæster sagtens matche. Vi ved at den er på kanten – men vi smider alligevel lidt mønter på, at Benfica ikke henter alle 3 point.

*

Santa Clara er et midterhold, men har det med at sætte sig op mod de store hold. Der er kommet 5 point ind på tavlen i de 3 kampe der indtil videre har været spillet efter pausen og det var Braga der blev slået.

Så formen er godkendt i forhold til Sanata Clara’s normale niveau og sammenlignet med at de gør det godt mod de gode hold – som Braga – ser vi en lille åbning for et godt odds, selv om den er til “småt brændbart”. Så husk – smid ikke en formue efter dette udfald…

Benfica – Santa Clara = X2 = Odds 3,50
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus at spille for…

To Top