Nyhed

Tirsdags Frækkerten fra den engelske League Two…

Vi slutter i den 4. bedste engelske række League Two, hvor vi har fundet et opgør hvor form forskellen er markant. Når det så er hjemmeholdet der er i den bedste form, så bliver vi virkelig draget når odds’et så også er attraktivt.

Northampton – Scunthorpe = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Northampton er inde i en rigtig god stime og form i denne periode og hele sæsonen er i det hele taget gået som ønsket. Målet var Play Offs og det ser ud til at lykkedes. Ikke mindst pga den stærke hjemmebane.

Her er kun 3 kampe smidt og 9 vundet, efter 14 opgør. Det gør dem til det næstbedste hjemmehold i League Two. Scoren på 25-10 er godkendt. Selv om Northampton ikke har den bedste historik mod dagens gæster, så vil formen på de 2 hold give et sikkert udslag i en hjemmesejr.

*

Scunthorpe ridder ikke på en bølge i denne periode. Kun 4 point i de seneste 5 kampe siger noget om et mandskab og de udfordringer de også har. Det er især defensiven der har det med at svigte og Scunthorpe er der også blandt de hold, der har lukket flest mål ind – til trods for at de ligger midt i rækken.

Ude er de meget jævne og bestemt ikke noget at råbe hurra for. Kun 4 sejre efter 14 udekampe viser, at de skal have gode dage for at få point på fremmede græs, eller møde et hold fra bunden. Formen ligner ikke noget der kan levere en god dag og dagens hjemmehold er langt fra et bundhold.

Northampton – Scunthorpe = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top