Nyhed

Tirsdags Frækkerten fra Championship Play Offs…

Vi afslutter tirsdagen med et opgør der handler om at rykke op i en af de hårdeste ligaer og sikkert også dyreste, nemlig den engelske Premier League. Så det er bestemt 2 mandskaber der er motiveret.

West Bromwich – Aston Villa = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens bedste Odds på dette udfald…

West Bromwich har ramt storformen i den helt rigtige periode, men møder også et mandskab, der næsten kan sige det samme. Det er jo knald-eller-fald over 2 kampe, så der er ikke tid og plads til for mange fejl.

Men dem har West Bromwich heller ikke begået ret mange af i en længere periode. De tabte sidste kamp i ligaen, men her tror vi mere det var fordi, at de ville sikre sig til disse opgør, da de allerede havde kvalificeret sig.

Første opgør endte med en sejr til gæsterne på 2-1 og det er en ganske udemærket udgangsposition for West Bromwich. Vi ser i hvert fald ingen grund til ikke at tro på en hjemmesejr i det første opgør, men hvem af de 2 mandskaber der går i Play Offs finalen, vil vi ikke spå om.

*

Aston Villa har også fundet melodien i den sidste fase af turneringen og tabte også den sidste turneringskamp. Det vurderer vi også var ud fra de samme principper som hjemmeholdets.

Aston Villa er bestemt til at tale med på udebane. De har godt nok vundet en del på det sidste, men det har også være mod holdene i den tunge ende. I dag er modstanden en helt anden og på et stadion hvor hjemmeholdet sjældent smider point.

Dog har Aston Villa formået at hente en remis, 4 ud af de seneste 5 gange de har gæstet West Bromwich. Det udfald er selvfølgelig nærliggende, men det forventer vi på ingen måde på redaktionen. Vi ser kun en sikker hjemmesejr til et godt odds.

West Bromwich – Aston Villa = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens bedste Odds på dette udfald…

To Top