Frække

Tirsdags Frækkert’en fra Championship…

Vi slutter i den næstbedste engelske liga med et opgør mellem 2 mandskaber, der stadig ikke kan sige sig helt fri af nedrykningsfaren. Men der er dog stadig så stor styrkeforskel på de 2 mandskaber, at en hjemmesejr er mere end sandsynlig.

QPR – Wycombe = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du kan få din gevinst i BitCoin…

QPR ender ikke i det sjove selskab, men har dog alligevel en margin til nedryknings stregen, at de ikke burde kunne rykke ned. Men ting kan gå stærkt i fodbold og især når vi taler om ned af bakke. Men, der skal så være 6 andre mandskaber der løfter deres form helt vildt, hvis de skal smutte forbi QPR.

Hjemmebanen har bestemt ikke været et fort, men de har i den senere periode vundet deres hjemmekampe. Det har endda været mod de bedre hold i ligaen, som Brentford og Bournemouth, som begge ligger i den øverste 1/3 af ligaen. Det gør dagens gæster langt fra og vi forventer en sikker hjemmesejr.

*

Wycombe ligger sidst, men er dog begyndt at hente point hist og her. Der er dog stadig flere nederlag end sejre og vi tror ikke på, at de kan redde sig i denne sæson og må et smut ned i League One. Scoreren er negativ med over 30 mål og med 5 point op til det næstsidste mandskab i tabellen, så er det første bjerg de skal henover.

Men det er på udebane og her har Wycombe været Championship’s ringeste mandskab. 2 sejre og 3 gange remis efter 15 udekampe, med en score på 13-32. Havde det været hjemme ville vi give dem så meget kredit, at en remis kunne være tilfældet – men på udebane er de bare ikke mange potter p.. værd.

QPR – Wycombe = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du kan få din gevinst i BitCoin…

To Top