Frække

Tirsdags “Frækkerten” fra Champions League…

Selv om der faktisk også er andre kampe end dem i Champions League, har vi på redaktionen alligevel valgt at også dagens “Frækkert” skal hentes i denne prestiges fyldte turnering og her kan udfaldet være svært at udpege, men odds’et er godt.

Besiktas – FC Porto = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får den frækkeste StartBonus som Ny kunde…

Besiktas er dalet en smule i niveau i den senere periode og har svært ved at lukke kampene. Det har betydet rigtigt mange kampe der er endt remis i denne sæson.

De seneste 5 kampe hjemme på Vodafone Park i Istanbul er sluttet uden vinder og det er 6 i de seneste 8. Så det er faktisk ikke så tit de vinder hjemme på Vodafone Park, som deres fans kunne ønske sig.

Faktisk vil et nederlag i de næste 2 kampe i gruppe spillet sikkert ikke betyde så meget, da de er hele 6 point foran nr. 3. Ligeledes er der en del skader i truppen – så vi anser dem som svækket mod et motiveret potugisisk hold.

*

FC Porto har kniven for struben og skal stort set vinde denne kamp, hvis chancen for videre avancement ikke skal forsvinde. Men formen er god og de har god erfaring fra tidligere møder med Bisiktas på Vodafone Park, som de har vundet begge gange.

De slog Monaco på udebane, men er blevet slået af Leipzig – men er faktisk meget kompetente på fremmed græs. Kun Leipzig har vundet mod dem og mod Porto hentede de en remis. Det er de eneste 2 kampe de har sat point til på udebane i sæsonen.

Besiktas – FC Porto = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får den frækkeste StartBonus som Ny kunde…

To Top