Frække

Tirsdags Frækkert’en fra Champions League…

Vi slutter dagens af med endnu en anbefaling fra Champions League. Her er dagens hjemmehold i god form og ligger godt placeret i den hjemlige liga, med en god margin til de næste. Så det er et friskt og selvtillidsfuldt hjemmehold – der får besøg af et lidt mere vaklende mandskab.

Atl Madrid – Chelsea = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Atl. Madrid har alt det plads i den hjemlige liga, der skal til for at stå klar og udhvilet til dette opgør, mod det engelske mandskab. Så Simeone har kunnet prioritere og vælge de spillere han mener, er mest klar på dagen. Vi må indrømme, at Atl. Madrid har imponeret os i denne sæson og det syntes vi ikke skal forklejnes med, at der har været Corvid-19.

Atl. har et bund solidt forsvar, som ikke tillader så meget. Dog har de lukket lidt flere mål ind på det sidste, når man sammenligner med tidligere. Men det går stadig fra sejr til sejr, med en enlig svale af en remis med mellemrum. I dag hedder det igen sejr og i dag er det i den vigtigste turnering af dem alle – nemlig Champions League.

*

Chelsea har humpet en del i den hjemlige liga og er derfor ikke helt med fremme i toppen hvor det er aller sjovest. Men med en stigende for og en del mere stabilitet end tidligere, er de begyndt at ligne sig selv igen. Så på den baggrund er det ok at være med i den del der giver adgang til Europa.

Om det ender sådan er det svært at spå om. Når man er med i Play Offs i Champions League, slider det både på trup og det mentale. Men vi tror at de ryger efter disse 2 opgør – og så kan de igen koncentrerer sig om Premier League – det tror vi faktisk vil gavne dem, da det er tæt løb mellem de mandskaber der ligger fra 3-6. pladsen.

Atl Madrid – Chelsea = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top