Nyhed

Tirsdags Frækkerten fra Champions League…

Vi slutter af med det andet opgør i kvartfinalerne i Champions League, hvor det stadig er en uafklaret sag – da gæsterne før har sendt et favorithold på bagdelen foran egne fans. Vi ved det er et lille sats…!

FC Barcelona – Manchester Utd. = X2 = Odds 2,80
Spillet hvor du får Dagens Højeste Champions League Bonus…

FC Barcelona har stort set sikret sig det spanske mesterskab, så de kan koncentrere sig om Champions League, som de ikke triumferet i, i mange år. I år har de mandskabet til at gå hele vejen, men alligevel er der noget der ikke er helt som det skal være.

Vi fornemmer på redaktionen, at FC Barcelona er til at tale med i denne sæson. Der normale suverænitet har ikke været på samme niveau som tidligere og især international synes vi det halter lidt.

Ja de vandt på Old Trafford, så de behøver ikke at vinde dette opgør, selv om et mål sikkert vil lukke kampen for dem. Vi tror på et tæt opgør. De skal nok gå videre i den sidste ende, men fører de ikke 15-20 minutter før tid, så behøver de jo ikke at presse mere, men bare at holde målet rent.

*

Manchester Utd. skal virkelig ramme dagen, hvis de skal ende med at vinde på Camp Nou. Men de viste i Tyskland mod mægtige Bayern, at de kan spille op mod de bedste når de rammer dagen.

På udebane har de dog ramt ved siden af i den senere periode, men de har også haft mange jern i ilden og skal hele tiden sørge for at holde sig til i Premier League.

Det kan være et slidsomt arbejde, som de har mestret indtil videre og mon ikke den selvtillid kan bæres med ind i dette opgør og give dem mindst det ene point. Vi tror ikke på Utd. går i semifinalen, men vi tror at de gør det meget spændende hele opgøret.

FC Barcelona – Manchester Utd. = X2 = Odds 2,80
Spillet hvor du får Dagens Højeste Champions League Bonus…

To Top