Frække

Tirsdags “Frækkerten” fra BNs redaktion…

Tirsdagens “Frækkert” hentet i en af de mange attraktive kampe fra den prestigefyldte klubturnering Champions League, hvor det er to hold der mødes som indtil nu har overrasket en smule – både positivt og negativt.

Sporting – Juventus = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får den Bedste Kundeservice på markedet…

Sporting er blandt toppen af poppen i Portugal og kan helt sikkert gøre sig gældende internationalt. Men nu er det sådan at det ikke er et hvilket som helst mandskab de møder i dag, og skal derfor være helt oppe i gear for, at håbe på point.

De har dog ikke været så overbevisende i den hjemlige liga i den seneste periode og det har været lidt svingende, selv om der kun har været få nederlag. De har så alle været i CL sammenhæng.

De tabte godt nok kun 1-2 i Italien og spiller her hjemme på José Alvalade i Lissabon, hvilket burde gøre dem stærkere og bedre – men det bliver en meget svær opgave og vi vurderer på redaktionen, at de ikke lykkedes med deres mission.

*

Juventus tabte til FC Barcelona i CL sammenhæng og har tabt 2 gange til Lazio i denne sæson – så “Den gamle dame” er ikke vant til at tabe, hverken hjemme eller ude.

De har som hjemmeholdet dog lige været nede i en lille formnedgang, men den er for længst forduftet og de ser ud til, at de er tilbage hvor man kender dem bedst – vadende fra sejr til sejr.

Det bliver et tæt opgør, men vi vover pelsen og tror på at den rutine og den måde Juventus fungerer og spiller på gør, at de lige tager det længste strå – i en sikkert underholdende og velspillet kamp.

Sporting – Juventus = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får den Bedste Kundeservice på markedet…

To Top