Bonus

Tirsdags Bonus’en fra UEFA Nations League…

Dagens 2. anbefaling er hentet i den samme UNL pulje, som dages “Sikre”. Da begge mandskaber nu også har spillet en enkelt kamp har vi en god fornemmelse på, hvor den ender i dette opgør. V ved dog godt, at den kan føles lige på kanten – men den føles godt i redaktionens maver.

Sverige – Portugal = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste ODDS hver dag…

Sverige var OK med mod Frankrig, men virkede ideforladte og tabte bolden alt for hurtigt. De fik sig dog spillet sig til nogle gode chancer – men også her løb det ud i sandet for mange gange. Det virkede simpelthen ikke som om, at svenskerne havde spillet med hinanden før – for der var en hel del fejl, som ikke burde have været der.

Men igen, Corvid-19 har gjort mange indhug i “normalen” og vi fornemmede bestemt ikke det normale svenske mandskab, som vi så i sidste sæson kvalificerer sig til gruppe A niveau. Det er sikkert bedre i dette opgør, men dagens gæster ridder på en bølge.

*

Portugal havde ikke Ronaldo med i det første opgør, men det gjorde ikke noget for de vandt over Kroatien med hele 4-1. I flere periode virkede det som om, at der kun var et hold på banen – for Portugal styrede det opgør med hård hånd.

I den sidste del af 2. halvleg havde portugiserne enten ikke så meget luft tilbage eller lod sig falde en smule tilbage. Det gave så Kroatien et mål i overtiden. Det ville Portugal ikke finde sig i og scorede så selv et mere lige efter – også i overtiden. Så det er et mandskab der helt klart spillere op til sit bedste i denne periode – selv uden Ronaldo eller netop fordi han ikke er med!

Sverige – Portugal = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste ODDS hver dag…

To Top