Bonus

Tirsdags Bonus’en fra Schweiz…

Ingen af disse 2 landshold kan vinde gruppen, uanset udfaldet af dette opgør og opgøret mellem de 2 andre landshold. Der imod er hjemmeholdet næsten allerede dømt til at ende sidst i gruppen og dermed en nedrykning til niveau B.

Schweiz – Ukraine = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS som NY bruger…

Schweiz er faldet bag om dansen og har et landshold der i den grad er faldet i niveau. Men der er også flere af de tidligere gode spilere, der har stoppet karrieren og det har haft en stor indflydelse på landsholdets succes. Men selv om man kan ryge ned, går man stadig ud og levere varen.

For der blev lagt lidt på selvtillidsbarometeret, da Schweiz spillede remis 1-1 i seneste kamp mod Spanien. Spanien brændte godt nok 2 straffespark i kampen, begge af Ramos. Så der er kommet en åbning i gruppen. Kan Schweiz vinde med 1-0 eller bedre, vil det være Ukraine der ryger ud. Sådan så det ikke ud for bare et par runder siden.

*

Ukraine Ukraine slog hjemmeholdet i det første opgør med 2-1 hjemme i Ukraine. Noget overraskende har de også vundet hjemme med 1-0 over Spanien og det har givet dem 6 point og betød, at Schweiz ikke kunne nå at indhente dem før sidste runde. Men nu ser det anderledes ud for ukrainerne, efter det ene point til dagens hjemme mod Spanien.’

Taber Ukraine har Schweiz også 6 point og så er det nok good buy til Ukraine, alt efter den indbyrdes målscore. Ukraine har tabt begge deres udebane opgør i gruppen og vi forventer også at de taber den 3. og sidste.

Schweiz – Ukraine = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS som NY bruger…

To Top