Bonus

Tirsdags Bonus’en fra League One på BN…

Vi slutter dagens anbefalinger i den 3. bedste engelske række League One, hvor 2 jævne mandskaber stadig kæmper i forhåbninger om, at ende i det sjove selskab. Men det kræver en stime af gode resultater, da der er lidt luft op til deres endelige mål.

Blackpool – Crewe = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du kan få din gevinst udbetalt i BitCoin

Blackpool er faktisk et af de formstærkeste mandskaber i League One i denne periode. De har netop formået at få point i en længere periode, men den skal fastholdes et godt stykke tid endnu, hvis det skal lykkedes. Hjemme på Bloomfield Road har vi stor tiltro til dem og de har da også kun tabt 3 gange her.

De skuffede da heller ikke i weekendens runde, hvor det blev til endnu en sejr og endda på udebane. Her var Blackpool i rigtigt godt humør og vandt med kampen med ikke mindre end 3-0. Så med eget græs under fødderne og i forrygende form, så kan vi kun se et udfald – en hjememsejr.

*

Crewe virker slidte og formen har været stagneret i en længere periode. Indtil nytår var der masser af optimisme at spore i klubben, men i 2021 har der ikke været meget at råbe hurra for og Crewe synker længere og længere ned i tabellen. Der er selvfølgelig ingen der frygter nedrykning, men den lidt opgivende form sender holdet ned i ingenmandsland, hvor der ikke er så meget at kæmpe for mere.

Kan Crewe få vendt den negative pointhøst, så er der stadig muligheder for succes, men så skal de også til at kommer i gang. Men de skuffede endnu engang i weekendens runde, med kun at hente en remis hjemme mod Sunderland. Så tendensen ser ud til at fortsætte – hvilket vi på redaktionen også forventer.

Blackpool – Crewe = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du kan få din gevinst udbetalt i BitCoin

To Top