Bonus

Tirsdag’s Bonus’en fra FA Trophy i England…

Vi slutter i denne tirsdag af med et opgør fra en af de mindre pokalturneringer i England, som har navnet FA Trophy. Det lugter da lidt at FA Cup’en – men er langt fra lige så prestigefyldt at vinde.

Notts County – Harrogate = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Notts County mødte for ca. 1 måned siden dagens gæster på udebane i kampen om oprykning til League Two. Det gik ikke efter planen da Notts County måtte se sig besejret med 3-1 og skal spille endnu en sæson i National League, som er det 5. bedste niveau i England. Det er ikke her at penge flyder.

Notts County har egentligt haft en god opstartsfase, men de har også mødt hold der ligger langt ende i de engelske turnerings rækker. Det vil blive et tæt opgør, men vi tror ikke at det vil Lykkedes at slå Harrogate i denne omgang – men muligheden for en remis er helt klart til stede.

*

Harrogate skal nu spille i League Two, efter de vandt den afgørende oprykningsdyst mod dagens modstandere. De er da også kommet fint fra land, da de vandt det første opgør på udebane over Southend med hele 4-0. Så opturen ser ud til at fortsætte ind i den nye sæson.

De er også gået videre i EFL Pokalen, hvor de slog Tranmere ud fra League One, men efterføgende runde var mod West Bromwich fra Premier League og det var en for stor mundfuld. Vi tror at opturen fortsætter og at de minimum henter en remis i ordinær spilletid. Hvem der så evt. bliver den endelige vinder kan vi ikke spå om.

Notts County – Harrogate = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top