Nyhed

Tirsdag’s Bonus’en fra Champions League…

Champions League er der hvor de store kampe spilles, men om dette opgør vil ende som et af de store, tror vi ikke på. Det vil sikkert blive en meget taktisk kamp og fair nok – det er mange penge det drejer sig om, når man går videre og en masse prestige.

RB Leipzig – Tottenham = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller

RB Leipzig har løftet formen tilbage på plads, efter en lille nedgangsperiode lige omkring starten af februar. Men balancen er tilbage i spillet og det lyder igen på point og for det meste alle 3. Det er også udgangspunket før dette opgør, hvor de vandt over Tottenham med 1-0.

Så Leipzig skal i princippet ikke noget – andet end at forsvare sig. Men det er nok ikke den indstilling de går på banen med. Et mål vil gøre det svært for gæsterne, for så skal de score 2 gange. Så Leipzig vil spille normalt, men bare en smule mere defensivt koncentreret og mindre risici. Tottenham skal åbne sig på et tidspunkt og det vil Leipzig udnytte til en smal sejr.

*

Tottenham og Mourinho har ikke fået point i deres seneste 4 kampe. Man røg endda ud af FA Cup’en til Norwich, efter 1-1 i den ordinære spilletid. Så Mourinho og mandskab har svært ved at få det til at klinge og det ligner ikke europæisk fodbold i næste sæson.

Tottenham er OK på udebane, men ikke i Champions League sammenhæng, der skal andre boller på suppen. Mourinho er dygtig taktisk, men vi tror ikke på en overraskelse, da vi mener at truppen ikke er stærk og balanceret nok. Vi siger farvel til Tottenham og Mourinho i dag.

RB Leipzig – Tottenham = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller

To Top