Bonus

Tirsdag’s Bonus’en fra den tyske Bundesliga…

Den tyske Bundesliga er nået til runde 29 ud af 34, så vi er så småt ved at at være ved vejs ende i Tyskland. Dagens gæster har i lang tid været ved vejs ende og ligget sidst, mens dagens hjemmehold stadig har en mulighed for at redde livet i Bundesligaen og æren. vi er helt sikre på, at motivation er en faktor af stor betydning i denne del af turneringen.

Bielefeld – Schalke 04 = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Bielefeld ligger før denne runde som det bedste hold under stregen, men de 2 næste hold ligger indenfor en margin af 2 point – så der er masser af muligheder for hjemmeholdet endnu. Dog ville 3 point være at foretrække, da FC Köln ligger med 3 point efter, på den ene af de 2 direkte nedrykningspladser. Bielefeld ligger på den 3 sidste plads, der giver mulighed for en nedrykningskamp mod nr. 3 i 2. Bundesliga. Så den placeringen har en indbygget redningsplanke.

Men hvor om alting er, så vil Bielefeld gerne undgå det drama der følger med sådan en kamp. Formen har løftet sig på det seneste og i stedet for de mange nederlag, er det udskiftet med kampe der giver point. ¤ ud af de seneste 6 kampe har givet point, med 2 gange remis og  sejre. Så alvoren er gået op for Bielefeld og de må helt sikkert være motiveret til at hente alle 3 point.

*

Schalke 04 kan i teorien godt nå at redde sig – men så vil der også komme en uge med 2 torsdage. For med kun 6 runder tilbage og 13 point op til en redning – så skal man tro på mere end mirakler. De mirakler har de opgivet for lang tid siden og kun fordi de spillerne trods alt for professionelle, ville de abe alle deres kampe. Men sportsligt kæmper de videre for både klub og fans. Klubbens fans har da også givet deres utilfredshed til kende ved flere lejligheder – udenfor stadion.

På udebane har Schalke heller ikke haft meget at skyde med. Efter 13 udekampe har de ikke vundet en eneste gang, men dig spillet 4 kampe remis. Scoreren hedder 9-42, så det virker nærmest som om de stiller op uden forsvar på fremmed græs i denne sæson. De seneste 3 kampe på udebane har en score på 3-12 – så det er svært at se hvad Schalke skal komme med af motivation i dette opgør.

Bielefeld – Schalke 04 = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top