Nyhed

Tirsdags Bonus'en fra den belgiske Cup…

Det er ikke så tit vi spiller på pokalkampe, men når vi falder over en foræring – lår vi naturligvis til. Det er den belgiske Cup, hvor man er nået til 1/4 finalerne og her gæster rækkens mest formstærke hold et godt hjemmehold..

Waregem – Charleroi = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor DU får kr. 1.000,- i Bonus til at spille for…

Waregem har kvalificeret sig til 1/4 finalerne og skal nu møde et af de noget mere formstærke mandskaber i den bedste række. De spiller dog også selv i samme række, men ligger lavere placeret og kæmper stadig om at holde sig i den bedste halvdel, inden rækken deles over.

Waregem er et af de bedre mandskaber men er også et slidt et af slagsen. Selvfølgelig vil man gerne gå videre herfra, men nok ikke på bekostning af et mesterskabs slutspil. Det er en prioriterings sag og turneringen vægter nok mest.

Det bliver en tæt kamp og som så mange pokalkampe her i de sidste runder. Derfor er en remis meget nærliggende. Waregem har en fordel af at spille hjemme, men har slet ikke samme styrke som dagens gæster ar i denne periode.

*

Charleroi bliver bare ved med at overraske og de føler nok de kan gå på vandet. En nuværende 3. plads var der nok ikke mange der havde set komme og deres form og evner syntes bare at vokse og vokse.

Denne kamp skal finde sin afgørelse og vi mener at Charleroi er et bedre pokalhold end Waregem. Det er spillestilene der i vores optik gør forskellen og de 2 hold defensiver. Findes der en vinder efter de 90 minutter er vi ret sikre på, at det bliver Charleroi.

Waregem – Charleroi = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor DU får kr. 1.000,- i Bonus til at spille for…

To Top