Nyhed

Tirsdags Bonus’en fra den bedste portugisiske liga…

I den portugisiske liga Primeira Liga er man nu nået til det 3. opgør efter genåbningen og det virker som, at der ikke er så meget der har ændret sig i forhold til før nedlukningen.

Santa Clara – Portimonense = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Santa Clara er stadig det gode hjemmehold som han få sveden frem hos de fleste gæster og give dem store problemer. Senest slog de Braga med 3-2, efter at have været bagude med både 0-1 og 1-2. Men 2 minutter inde i overtiden slog de til og endte som vindere med 3-2. Så både moral og motivation er helt i top.

Efterfølgende tog de til Setubal og hentede 1 point, til trods for at de ikke er særlige gode ude. Så det har været en god opstart for Santa Clara indtil videre. Vi er ret sikre på, at det fortsætter i dag, hvor de igen er hjemme og er blandt de bedre på eget græs.

*

Portimonense er også fortsat hvor de slap og henter stadig vigtige point hjemme på eget stadion i håbet om overlevelse og taber også stadig alle deres udekampe stort set. Kun 1 gang har de prøvet at vinde på udebane i denne sæson, tilbage i august 2019.

De fik dog 1 point mod topholdet Benfica – men de spiller også remis mod alle, store som små i denne periode. Men 1 point betyder noget for mandskabet, der ligger næst sidst og har 5 point op til en redning. I dag er de igen ude og her ser vi ikke skyggen af point, men et nederlag på flere mål.

Santa Clara – Portimonense = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top