Bonus

Tirsdags Bonus’en fra Champions League…

Også tirsdagens “Bonus” anbefaling er hentet i Champions League kvalifikationen og her er det 2 mandskaber der begge meget vel kunne ende i gruppespillet – hvis det ikke lige var fordi de mødte hinanden i dag. For her er kun 1 hold der går videre – efter et opgør.

Gent – Rapid Wien = X2 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Gent har fået fordelen af den ene kamp der afgør hvem der går videre ved, at spille på hjemmebane. Men det er ikke det Gent mandskab vi kender fra sidste sæson, hvor det var danske Jes Thorup der stod i spidsen. Men der har da været en vis fremgang at spore i de seneste kampe i Jupiler League.

Men ikke af en sådan karakter, at vi mener at de er klar til dagens østriske gæster – som er i rigtig god form. Selvfølgelig bliver det ikke en målrig affære, for hertil er resultatet for vigtigt. Men vi mener ikke at Gent er stærke og i god nok form til, at kunne vinde dette opgør – til trods for at de er hjemme.

*

Rapid Wien endte som nr. 2, efter Salzburg i den østriske Bundesliga og er derfor med i CL-kvalifikationen. Østrisk fodbold er blevet langt bedre, ligesom det østriske landshold. Vi mener helt klart at Rapid Wien er en kende stærkere end Gent i denne periode og har haft en langt bedre optakt til denne kamp.

Den østriske liga er ikke kommet helt igang endnu og det kan måske ende med at blive et fysisk problem. Men spillemæssigt skal de nok klare den er vi ikke i tvivl om. Holder fysikken genne alle 90 minutter, så tror vi ikke at rapid Wien de taber. Hvem der endeligt går videre tør vi ikke helt at spå om.

Gent – Rapid Wien = X2 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top