Nyhed

Tirsdags Bonus’en fra BettingNews…

Vi hopper i dagens “Bonus” kategori et niveau op til Championship, hvo det igen er 2 formstærke mandskaber der her tørner sammen. Begge mandskaber har en god grund til at tro på en oprykning, da både form og placering er i den helt rigtige ende.

West Bromwich – Preston = X2 = Odds 2,10
Spillet hvor du før dagens Højeste Odds hver dag…

West Bromwich ligger nr. 1 i Championship og har en margin på 4 point ned til nr. 2 og 7 ned til nr. 3, som skal ud i Play Offs kampe. Så det ser faktisk rigtigt godt ud for West Bromwich muligheder for at rykke tilbage i landets bedste række. Men hvorfor spiller vi så imod!

West Bromwich har trods deres topplacering ikke en særlig god hjemmebane. De er faktisk kun middelmådige hjemme foran egne fans, men er til gengæld rigtige dygtige på udebane. 

Med tanke på at de er tophold og ikke engang har vundet 50% af deres hjemmekampe, så er de lidt modsat de fleste andre hold i Championship. Men denne svaghed mener vi vil ramme dem i dag, da dagens gæster nærmest kan gå på vandet i denne periode.

*

Preston har fundet et rigtigt godt koncept på udebane og har da heller ikke tabt de seneste 6 kampe på fremmed græs. 3 er endt remis og de seneste 3 er endt med sejre. Så det ligner en smule hjemmeholdet mht. hjemmebane og udebane, bare ikke helt så udtrykt.

Preston er faktisk det bedste hjemmehold i ligaen og nu hvor de så også suser derudaf på udebane, så ligner Preston et hold der godt kan gå hele vejen. Det er måske lige på kanten, men vi mener at gæsterne vil hive mindst det ene point hjem.

West Bromwich – Preston = X2 = Odds 2,10
Spillet hvor du før dagens Højeste Odds hver dag…

To Top