Frække

Tirsdages Premier League Frækkert…

Et af dagens spændende opgør fra den engelske Premier League, hvor begge mandskaber virkelig godt kan bruge de 3 point. Hjemmeholdet så de kan få tilpas luft til dyndet i bunden og gæsterne, så de kan fastholde positionen i de øverste del, hvor de sjove pladser er.

Wolves – Everton = 2 = Odds 3,00
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Bonus…

Wolves har haft flere formdyk gennem sæsonen og er derfor placeret som nr. 13 i øjeblikket. Men der er kun 7 point op til hvor det igen bliver sjovt at spille i hver eneste runde. Men et længere formdyk har bevirket, at vi ikke tror på at de er på vej tilbage til toppen.

De seneste 4 kampe har givet 2 point og en score på 5-7, så der lukket for mange mål ind. Når man så selv også har lidt svært ved at score, 18 i sæsonen, så er det hele lidt op af bakke. Selv om de er hjemme i dag, så mener vi at dagens gæster både er et bedre hold men også stærkere i denne periode.

*

Everton havde en offday i seneste runde hjemme mod West Ham, som de tabte med 0-1. Men det var efter 5 runder, hvor de vandt 4 og spillede en enkelt remis. SÅ vi vurderer at formen stadig er hvor den skal være, hvis man vil ligge og slås med om de sjove pladser. Everton har rækkens næstbedste form.

Everton havde lige en skidt periode omkring skiftet fra oktober til november. Der tabte de begge deres udekampe. Men de øvrige 6 har givet point i form af 5 sejre og en enkelt remis. Så Everton må betragtes som et af de bedre udehold i Premier League. Det tror vi de høster point på i dag og alle 3 endda.

Wolves – Everton = 2 = Odds 3,00
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Bonus…

To Top