Sats

Tirsdagens VM “Sats” fra BettingNews…

Dagens sidste anbefaling er som overskriften fortæller, også en kamp fra VM-kvalen – som vi har gennem nørdet i den seneste tid, grundet de mange kampe – og vi føler os helt fortrolige med den.

Irland – Serbien = X = Odds 3,10
Spillet hvor du stadig kan hente DIN VM Bonus – som bare venter…

Irland er hoppet et niveau op de senere år og kvalificerede sig da også til det seneste EM i Frankrig. Her røg man ud til de senere VM vindere Frankrig, med 1-2 i 1/8 finalen.

I denne VM-kval har man lagt sig i toppen, sammen med dagens gæster fra Serbien, hvor begge hold har opnået 12 point, efter deres første 6 kampe ud af 10 er spillet. Irland ligger nr. 2, grundet en lavere score på 8-4, kontra Serbiens ditto på 13-7.

Begge hold vi se en remis som en fornuftig løsning, efter en sejr, men de vil også vogte på hinanden, da et nederlag vil betyde, at vinderen formegentligt slutter på gruppen førsteplads og dermed slipper for evt. kvalkampe.

*

Serbien har fundet melodien efter en hel del år ude af syne. Nu er gruppen heller ikke den sværeste, men det skal alligevel ikke fjerne noget fra den præstation, som serberne indtil nu har lagt for dagen i gruppen.

Da de to hold mødtes i Serbien endte kampen remis 1-1 og det resultat ligger bestemt ikke langt væk, når vi vurdere kampens udfald.

Serbien har endnu ikke tabt på udebane, men faktisk vundet 2 ud af de 3 kampe de har afviklet væk fra hjemlandet indtil videre. Og scoren på 7- vidner da trods alt om et vist niveau på fremmed græs. Serbien vil være meget tilfredse med endnu en remis.

Irland – Serbien = X = Odds 3,10
Spillet hvor du stadig kan hente DIN VM Bonus – som bare venter…

To Top