Frække

Tirsdagens VM “Frækkert” fra Experterne…

Også denne anbefaling er hentet i VM-kvalen og her har vi fundet en kamp frem, som for kun få år tilbage nærmest ville have været utænkelig at anbefale, med det udfald vi har valgt.

Island – Ukraine = 1 = Odds 2,70
Spillet hvor du får dagens bedste VM-tilbud…

Island ser endnu engang ud til at give sig selv en stor chance for, at ende med endnu en slutrunde. De imponerende ved det seneste EM, med deres engagement og sammenhold – samt det “Islandske Brøl” – som de introducerede for fodboldfolket.

Og de viser igen at de har udviklet sig og det ikke var rent held første gang, og især hjemme på valkanøen har de vist sig at være rigtig svære at hamle op med.

For de hidtil 3 kampe der er afviklet på Island, er alle endt med hjemmesejr. Laugardalsvöllur , som deres hjemmebane kaldes, er ikke bare bygget på sten, men virker lige så uigennemtrængelig.

*

Ukraine er lidt overraskende godt med i gruppen og ligger med kun 2 point efter Island på en 4 plads. Hjemme er de ubesejrede indtil videre og på udebane er det kun Kroatien der har vundet over dem.

Da ukrainerne selv var værter i den omvendte kamp, blev det til en remis med cifrene 1-1. I dette opgør vil det være et noget stærkere islandsk hold de står overfor.

Det vil igen blive et tæt opgør, hvor ukrainerne vil gøre alt for at undgå at lave fejl, mere end de måske vil prøve aktivt at gå efter en sejr. Vi tror først på et offensivt ukrainsk hold, hvis islændingene score først og det forventer vi de gør.

Island – Ukraine = 1 = Odds 2,70
Spillet hvor du får dagens bedste VM-tilbud…

To Top