Frække

Tirsdagens vilde Champions League Frækkert…

Dagens sidste kamp er hentet i Play Offs fra Champions League, som kører over 2 runder, før man har fundet holdet der skal gå videre til 1/4 finalerne. Der er nok en del der ikke er på linje med vores mavefornemmelser i dette opgør – men sådan er det en gang i mellem.

FC Barcelona – PSG = 2 = Odds 2,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY…

FC Barcelona man kan vist roligt sige, at FC Barcelona er et temmelig ordinært hold, når Lionel Messi ikke er på banen. Den lille argentiner har en voldsoms stor betydning for holdet – især når de møder de gode hold. I dag er det på Camp Nou og her burde alt sund fornuft vel sige, at FC Barcelona er sikre vindere – men det er ikke det vi fornemmer.

Der er en hel del skader og FC Barcelona har aldrig rigtigt fundet en rytme, der giver plads til både La Liga og Champions League. Senest røg de ud den spanske pokal til Sevilla og her var Messi endda med. Vi tror det er slut for de stolte baskere, efter de 2 kampe er afviklet og vi fornemmer at det første søm i ligkisten kommer i dag.

*

PSG er tilbage i toppen af fransk fodbold og har fundet en ganske habil form op til de vigtige kampe i Champions League. Kun 1 opgør er tabt på denne side af nytåret og den nye manager har fra start sat sit sikre præg på holdet og fået en rytme ind, der ser ud til at påvirke mandskabet positivt.

PSG har en utrolig god defensiv og lukker sjældent mål ind. Har kun lukket 4 mål ind i 8 kampe, hvoraf den ene indeholdt 2 mål fra modstanderen. Så der vil ikke blive givet meget plads til det spanske angreb og vi mener ikke at baskerne har det angreb i denne sæson, der skal til. Vi ved muligheden for remis er til stede – men en hjemmesejr tror vi faktisk voerhovedet ikke på.

FC Barcelona – PSG = 2 = Odds 2,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY…

To Top