Sikre

Tirsdagens valg af dagens “Sikker” kamp…

Igen i dag har vi taget et kig på den næstbedste danske række 1. Division, hvor der spilles et mindre topopgør, hvor udeholdet reelt kan miste sin chance for oprykning, da der kun er 5 kampe tilbage i turneringen.

Vejle – HB Køge = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får de Højeste Prebet Odds Dagligt…

Vejle ligger stadig lunt i svinget med 3 point ned til nr. og en noget bedre målscore. Så det kunne godt se ud som om, at Vejle henter den direkte oprykning og slipper for kvalspil og de udfordringer der følger med her.

Hjemme har de kun tabt til formstærke Esbjerg, de øvrige 6 kampe er alle vundet med tilsammen 14-3. Så Vejle Stadion er igen ved at blive et fort, som det var tilbage i de glade dage i Superligaen.

*

HB Køge ligner det hold der lige præci ikke får de nødvendige point til, at kvalificere sig til oprykningsspillet. Et nederlag i dag vil formegentlig betyde, at med kun 5 kampe tilbage efter denne kan de ikke nå at hente de nærmeste.

Men bolden er rund og man skal da heller ikke afskrive HB Køge helt endnu. Men når man ser på deres udebane kvaliteter, så kan den mission om oprykning godt se rigtig svær ud.

De seneste 3 har kun givet 1 point og scoren hedder 2-5. Der er dog et men, vil nogen sige, for når disse 2 hold mødes, er det aldrig hjemmeholdet der vinder. Det er kun sket 2 gange i de seneste 14 møder. I dag kommer den 3. hjemmesejr.

Vejle – HB Køge = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får de Højeste Prebet Odds Dagligt…

To Top