Frække

Tirsdagens UNL Frækkert på BN…

Dagens sidste anbefaling ved vi godt kan føles som lige på kanten af såt brændbart. Men efter den første runde er blevet afviklet, mener vi dette opgør er en ren foræring og har derfor kastet os over netop det.

Georgien – Nordmakedonien = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

Georgien ligger i Gruppe B, hvor de i sidste sæson af UNL lå i samme pulje som Danmark. Ikke fordi de var en trusse for hverken Danmark eller Irland, så stjal de alligevel point fra begge lande og kun Schweiz formåede at vinde i Georgien. Så de kan godt spille fodbold hjemme.

Det vil være disse 2 nationer der skal slås om at vinde puljen, der giver adgang til Gruppe B niveau. Vi mener at Georgien, som røg ud efter sidste sæson, vil være en kraftig bejler til at vinde sin pulje og rykke tilbage igen. Den målsætning vil en sejr hjemme gøre langt nemmere.

*

Nordmakedonien vandt hjemme med 2-1 over Makedonien, men det var lidt så om så med spillet. Alle 3 mål blev forøvrigt scoret efter straffespark – så hvis ikke disse 3 personlige fejl var blevet begået, var det blevet en målløs affære.

I dag er Nordmakedonien på udebane og her har de haft de svært siden landet blev en selvstændig fodboldnation. Jo bevares, de små hold – men i dag er det ikke et af de små hold, selvom det er Georgien. De er blevet bedre og bedre med årene og i dag vinder de igen.

Georgien – Nordmakedonien = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

To Top