Bonus

Tirsdagens UNL Bonus spil på BN…

Vi har i dagens 2. opgør hentet den 2. kamp i gruppen, som dagens “Sikre” også er hentet i. Her er forskellen ikke lige så stor på de 2 mandskaber, men dog stor nok til at vi kan udpege en vinder – som vi regner som tæt på sikker.

Tyskland – Schweiz = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Tyskland er et stærkt landshold, men har ikke haft helt den samme dominerende styrke i kampene som tidligere. 2 gange remis mod hhv. Spanien og Schweiz, har sat dem lidt tilbage i gruppen. Vi fornemmer at det er den offensive del der ikke spiller – og ikke så meget den defensive.

De har spillet en venskabskamp mod Tyrkiet som endte 3-3 i Tyskland. Her prøvede man en lidt mere offensiv tilgang – men det blev så på bekostning af den defensive del af holdet. Vi er sikre på at de har fået rettet op på det til i dag og at deres styrke vil komme mere reelt frem i dagens opgør, som de helt sikkert vinder.

*

Schweiz er kommet lidt i klemme efter de tabte det første opgør mod Ukraine. Nederlaget til Spanien var nok kalkuleret og en remis mod dagens modstandere var også godkendt. Men det betyder bare, at de ligger sidst i gruppen med 1 sølle point.

Det er det den sidste i gruppen der ryger ned i gruppe B, så en sejr over Ukraine er vigtig i hjemmekampen mod dem. Men alle de point de kan skrabe sammen før de skal møde dem, vil tage noget af presset af. Vi tror bare ikke at det er i dag de får point, men taber med et smalt nederlag.

Tyskland – Schweiz = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top