Bonus

Tirsdagens tyrkiske Bonus på BettingNews…

Dagens gæster er det ene af 2 mandskaber der slå om den sidste Champions League plads i den bedste tyrkiske række Super Lig. Med kun et par runder tilbage er det nu der skal holdes fast for gæsterne, hvis de skal tro på at de kan ende i Champions League i næste sæson. Det tror vi de gør.

Denizlispor – Galatasaray (1-0) = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Denizlispor har været rykket ud af den bedste tyrkiske række Super Lig, for en rum tid siden. Det har været en rigtig skidt sæson, med kun 6 sejre i 38 kampe. Vi skal helt tilbage til starten af marts måned for, at finde den seneste sejr og i de efterfølgende 12 kampe er det kun blevet til remis i 4 kampe – og ingen sejre. SÅ der er naturligvis en årsag til at Denizlispor ligger og roder helt i bunden af Super Lig.

Der er ingen chancer for at Denizlisport kan redde noget som helst og i dag møder de et tophold der i den grad er motiverede for, at slutte på en af de 2 Champions League muligheder der er i Tyrkisk fodbold. Nr. 3 og 4 ender i EL’s kvalifikations spil, så derfor er der stor forskel på at blive nr. 2 eller 3. Med en så ringe form, er det ligegyldigt om Denizlispor spiller ude eller hjemme og de ville også tabe med 11 mod 10, er redaktionens vurdering.

*

Galatasaray har kun denne runde og en mere til at få fingrene i den attraktive 2. plads. De kan ikke ende so nr. 4, da der er for mange point ned til Trabzonspor der ligger her. Så det er udelukkende 2. pladsen der er fokus på og formen virker til, at følge med. Den seneste periode har været fyldt med flere sejre end remis’er og defensiven har stået godt i samme periode. I dag skal de møde et mandskab der ikke er kendt for at score mange mål, men tvært imod lukke mange ind.

I den seneste kamp var det mod topholdet fra Besiktas. En kamp hvor målet med sejr vil betyder, at Galatasaray kunne krybe op lige bag Besiktas og true dem på 1. pladsen. Kampen endte med en sejr på 3-1, så nu er der kun 3 point op til mesterskabet, som også Fenerbache blander sig i. Vi er sikre på at Galatasaray vader henover Denizlispor – men om de ender som mestre er sværere at spå om.

Denizlispor – Galatasaray (1-0) = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top