Bonus

Tirsdagens Tyrker Bonus på BN…

Den bedste tyrkiske liga fortsætter derud af. Selv juleaftensdag er der kampe på programmet i Super Lig, men de har jo heller ikke de samme traditioner som vi har herhjemme. Det er 2 af de bedre mandskaber der her mødes, som begge kan og sikkert også vil, ende i toppen efter endt sæson.

Galatasaray – Göztepe = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Galatasaray har haft en bedre sæson end de har haft en del sæsoner tilbage. Økonomien har haft stramme kår og det har en stor betydning i Tyrkiet, da det ofte er rigmænd der ejer klubberne og betaler for spillerne. Denne gang har Galatasaray dog brugt noget energi på, at få sammenholdet sat bedre op, så spillerne fungerer bedre også udenfor banen.

Der blev ikke rigtigt foretaget nogen spillerindkøb i sommer af betydning og derfor er det stort set det samme hold som i fjor der spiller. Nu har de så lært hinanden at kende rigtigt godt og det ser ud til også at fungere på banen. Galatasaray har Super Lig’s bedste form og vinder sikkert hjemme på Türk Telekom.

*

Göztepe har også gjort det tilfredsstillende, uden det dog har været prangende. Men med en placering i den bedste 1/4, er der håb for et godt slutresultat – men der er stadig langt igen med 28 runder tilbage. Göztepe er helt klart bedste hjemme, hvor de er stort set lige så stærke som dagens hjemmehold.

På udebane er de en smule mere udfordret, Hvor det kun er blevet til en enkelt sejr indtil videre. Til gengæld har de hentet 4 gange remis, som de fik i deres 4 første udekampe. Seneste udekamp gav et nederlag og det var til upåagtede Rizespor. Galatasaray er betydeligt bedre end Rizespor som hold og i denne periode. Sikkert nederlag til gæsterne fra Göztepe.

Galatasaray – Göztepe = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top