Bonus

Tirsdagens tidlige tyrkiske Bonus…

Dagens 2. og sidste anbefaling er hentet i den bedste tyrkiske række Super Lig. Her har vi fundet et yderst attraktivt spil, hvor form og spillested udgør en klar positiv faktor for det mandskab vi har som favoritter.

Gaziantep – Ankaragücü = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Gaziantep har ligaens bedste form og har været sæsonens positive overraskelse. Med tanke på, at de kun har tabt 1 opgør efter 14 runder, burde de helt helt oppe i toppen, men for mange kampe er endt remis. Dog er der kun få point op til førerholdet Galatasaray.

Men i den seneste periode er Gaziantep gået fra sejr til sejr og kun 1 opgør i de seneste 8, er endt med en remis. Så det ser ud til at de har fået den sidste del på plads og også er i stand til at afgøre kampene. Dagens gæster burde helt klart ikke være en udfordring.

*

Ankaragücü har det noget mere stramt og ligger og roder nede ved stregen. Formen har faktisk været stigende og det har sendt dem væk fra bunde, Men de skal helst holde fat, for der er ved at opstå et hul mellem holdene under stregen og dem over. 

Dog virker det svært at holde fast i dag, for på udebane har det indtil videre ikke været en fest at tage med bussen hjem fra kampene. 1 enkelt sejr er det blevet til, mod Denizlispor som bestemt ikke er særlig gode hjemme. Modsat kan man sige om dagens hjemmehold, at de endnu ikke har tabt hjemme – så drømmen om point vedbliver nok ved drømmen.

Gaziantep – Ankaragücü = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top