Nyhed

Tirsdagens Super UNL “Frækkert” på BN…

Vi slutter af med den sidste og mest spændende kamp fra gruppe A, hvor det er 2 hold der tidligere har været verdensmestre indtil flere gange – så det er et rent stormøde, selvom vi har udpeget vores favorit.

Frankrig – Tyskland = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

Frankrig sad over i den første runde af UNLs gruppekampe i denne omgang og spillede i stedet en træningskamp mod vulkanøens fodboldhold Island, hvor de lidt skuffende kun spillede 2-2. De var endda bagud med 0-2.

Men de viste i 2. halvleg hvorfor de har verdens syærkeste mandskab og hentede 2 målsføringen. Havde kampen vare 10 minutter mere, havde de formegentligt vundet.

I dag møder de så et af de helt store hold

*

Tyskland har vist svaghedstegn det seneste år og endte sidst i deres VM gruppe ved sommerens VM i Rusland. Joachim Löwe blev dog alligevel forlænget, men han har ikke kunnet finde en løsning på holdets udfordringer.

Tyskerne var en tur i Holland i det første opgør i denne grupperunde og her gik det ikke som tyskerne havde forventet, men endte me et nederlag på 0-3 til de “Orange”. Der er virkelig en udfordring når det kommer til den tyske defensiv.

Man kunne se i opgøret at defensiven mange kvaler stadig er en stor udfordring og i dag står de overfor et af de hold der mestre det offensive spil. Det kan meget ende med endnu et flermåls nederlag, hvilket vi selv smider et par lapper efter – men vi spiller bare på den rene sejr til hjemmeholdet.


Frankrig – Tyskland = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

 

 

To Top