Frække

Tirsdagens Super Frækkert fra Champions League…

Også dagens sidste anbefaling er fra Champions League og vi indrømmer gerne, at den for de flestes vedkommende nok vil føles lidt provokerende. Men det er ikke nok at have et stort navn som klub, hvis det ikke helt fungerer på banen. Vi mener at det er tendensen i dette opgør.

Shaktar – Real Madrid = 1X = Odds 3,40
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som NY bruger…

Shaktar er ikke helt færdige i gruppen endnu og ligegr nr. 3, foran Inter – men efter Real Madrid og B.M. Gladbach. Men point i dagens opgør og ikke mindst en sejr – så kunne det ende sjovt for Shaktar. I dag skal de heldigvis spille hjemme.

For her er de klart stærkest, selv om de slog Real Madrid i det første møde i Spanien. Men da var madrillenerne vist heller ikke helt klar. Vi ved godt at den er at betragte som “småt brændbart” og man skal selvfølgelig heller ikke smide alt sit guld efter dette udfald. Men vi har en lille fidus til, at vi nok skal ramme.

*

Real Madrid har været meget svingende i denne sæson og det er faktisk både i den hjemlige La Liga og her i CL. Men man er ved at komme efter det, selv om der stadig er et stykke vej tilbage til fordums styrke. Hjemme halter de stadig en del.

De seneste opgør har givet panderynker g nederlaget til Valencia og remis’en mod Villarreal giver anledning til at fornemme at der er uro på gangene og i hjørnerne. Er Real Madrid ikke på tæerne i dette opgør, så vinder de ikke og sætter point til. Vi tror på det – men ved godt at vejret skal holdes i alle 90 minutter.

Shaktar – Real Madrid = 1X = Odds 3,40
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som NY bruger…

To Top