Nyhed

Tirsdagens Super “Bonus” fra panelet…

Tirsdagens Super “Bonus” er også hentet fra et af de mange opgør i dagens engelske program, som kører hele balduljen af i dag, for igen at gentage det om få dage – og det kan da kun glæde os Bettere.

Watford – Leicester = DNB 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får årets højeste bonus som Ny kunde…

Watford indtager 10. pladsen i PL, hvilket de nok er godt tilfredse med for deres præstationer har været noget svingende. På udebane har de hentet 13 point hvilket er ok for et hold af deres kaliber.

Men nu er man også på vej i problemer her hvor man nu er uden point i 3 udekampe i streg, senest efter 1-0 nederlaget til Brighton. Men i dag spiller de på hjemmebane og her har de deres at se til.

For efter de første 9 hjemmekampe har de kun hentet 2 sejre og samlet 9 point på eget græs og det er kun lykkedes dem at nette 11 gang mens deres modstandere har scoret 20 gange. På spiller fronten er de lidt ramt af skader på både midten og i forsvaret og de har også stadig Troy Deeney ude med karantæne i angrebet.

Efter alt at dømme med de spillere Watford har til rådighed vil de stille med et 3 mands forsvar og med Andre Gray helt på toppen med Carrillo og Richarlison hængende lige bag ham.

*

Leicester der lige (lidt heldigt) hentede 2-2 mod Man U er inde i en rigtig god stime og har ikke tabt en udekamp siden 26/8 og man har fået god gang i at lave mål, nemlig 12 stk på de sidste 5 udekampe.
Deres forsvar ser også rigtig fornuftigt ud og viser stor stabilitet og har kun ladet 7 mål smutte ind på 5 udekampe. Leicester har 5 spillere der ikke kan være med til kampen pga skader eller karantæner, men ikke noget de ikke kan dække ind med spillere af tæt på samme kvalitet.
Claude Puel har da også vist at han har god styr på hvordan han kan bruge hans spillere. Der er et tæt program for Leicester hen over julen og nytåret med kampe d. 23, 26, 30/12 og 1/1 og kampen mod Watford kan derfor meget vel give PL debut til Dragivic i forsvaret.
Han er blevet brugt som fast mand i League cuppen hvor han har gjort det ganske pænt og han kan både spille centralt og på højre back så det giver lidt mulighed for et hvil til dele af forsvaret. På toppen forventer vi at der stilles med en varm Vardy helt fremme og med en ligeså varm Okazaki lige bag ham.

Watford – Leicester = DNB 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får årets højeste bonus som Ny kunde…

To Top