Bonus

Tirsdagens “Special JuleBonus” på BN…

Også dagens “Special Bonus” har vi hentet i den tyske pokalturnering, som på disse kanter går under betegnelsen DFP-Pokal. Her er det 2 hold der begge spiller med i Bundesligaen, men hvor ingen af dem klarer sig særligt godt.

Mainz – Stuttgart = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får k. 2.000,- i velkomstbonus…

Mainz har haft en sæson indtil nu, som har været præget af stor ustabilitet og ringe resultater til følge. Selv om man ikke ligger under stregen, så er pladsen lige ovenover heller ikke særlig attraktiv, som er tilfældet for Mainz.

Så skal der bare en smule succes i denne sæson, så er pokalen en smutvej som Mainz kan gøre brug af. Normalt ville vi ikke lægge den store tiltro til Mainz, men hjemme på Opel Arena, har de trods alt fået en hel del point – det er på udebane den er helt gal.

*

Stuttgart ligger placeret lige over Mainz og dermed 2. placeringer over stregen i den tyske Bundesliga. De er dog en smule bedre hjemme end Maiz, men er så til gengæld Bundesligaens ringeste mandskab på fremmed græs.

Med de evner som Stuttgart har vist på udebane i denne sæson, så mener vi helt klart på redaktionen, at Mainz endda har en stor chance for succes. Historisk har disse 2 hold spillet remis på Opel Arena de ved de seneste 2 møder på denne bane – ellers har det været Maiz der har trukket det længste strå.

Mainz – Stuttgart = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får k. 2.000,- i velkomstbonus…

To Top