Bonus

Tirsdagens “Special Jule Bonus” på BN…

Der er stadig liv i den tyske Bundesliga og det er her vi har fundet dagens anbefaling til kategorien “Special Bonus”, mellem to hold der kun er jævnbyrdige fordi, det bedste af de to valgte hold spiller på udebane.

Hamburger SV – Frankfurt = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor DU får kr. 100,- i Risikofrit spil…

Hamburger SV spillede senest remis hjemme mod Wolfsburg. Og de er langt fra bedre på samme niveau på udebane som dagens gæster fra Frankfurt – kan man roligt sige.

Holdene fra toppen som Bayern, Leipzig og Dortmund har de tabt til hjemme – hvilket er naturligt. Men de har derudover kun vundet 3 opgør mod bla rækkens ringeste udehold Stuttgart.

Formen er langt fra prangende og vi fornemmer en formkurve hos hamburgenserne som ikke er helt der hvor den skal være og det profiterer gæsterne sig af.

*

Frankfurt er klart Bundesligaens bedste udehold, sammen med Bayern, med kun 2 nederlag i 8 kampe. Scoren på 13-7 indikerer også, at de har et koncept der fungerer for dem.

Kun RC Leipzig måtte de se sig besejret af, ellers har de taget point fra hold som Hertha, Hoffenheim og Gladbach med flere. Så vi er på redaktionen helt fortrøstningsfulde med a Frankfurt får mindst det ene point i aftenens kamp.

Hamburger SV – Frankfurt = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor DU får kr. 100,- i Risikofrit spil…

To Top