Bonus

Tirsdagens “Special Bonus” på BNs redaktion…

Her i landskampspausen har de i England runder i FA Cup’en, med de hold hvor tingene ikke blev afgjort ved det første møde. Og det er netop en af disse kampe vi har taget et tættere kig på og fundet et udfald.

Accrington – Guiseley = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får den bedste kundeservice løbende…

Accrington spiller til dagligt en række højere end gæsterne fra Guiseley, da de ligger i League Two og gæsterne ligger i Varanama National League. Der burde være en rimelig forskel på disse to rækker.

Accrington er ikke skræmmende hjemme, men et middelgodt hold foran egne fans på Crown Ground. Men de er inde i en rigtig god periode og har ikke tabt de seneste 5 kampe, hverken i pokalerne eller ligaen.

Vi er ret overbeviste om, at de tager det længste strå i dette opgør, da de er et noget bedre hold og er hjemme på Crown Ground.

*

Guiseley kommer fra niveauet under og ligger og roder lige over nedrykningsstregen i Varanama National League. Selvom de vandt seneste udekamp, var det nok mere tilfældigt end andet. For det var sæsonen eneste, de øvrige 8 kampe havde kun givet 3 point.

Vi tror at niveauforskellen og Guiseley’s manglende evner på udebane gør udfaldet og at kampen stort set er at betragte som sikker i redaktionens øjne.

Accrington – Guiseley = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får den bedste kundeservice løbende…

To Top