Bonus

Tirsdagens “Special Bonus” på BettingNews…

Der er hverken landskampe eller internationale turneringer i gang og derfor kan man finde mange gode og attraktive kampe, fra flere af de store turneringer og bedste ligaer i Europa.

Vi har fundet denne anbefaling i den spanske La Liga, hvor hjemmeholdet ser ud til at have fået en noget bedre sæsonstart end de fik i den foregående, hvor ordet “nedrykning” var begyndt at summe i omklædningsrummet.

Valencia – Malaga = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor Danske Spil Odds’et giver dig Kr. 50,- i FreeBet…

Valencia startede sidste sæson helt forfærdeligt og lå og rodede i bunden længe, indtil træneren blev sendt på porten. Ved juletid begyndte det at vende og man spillede sig fri at nedrykningen gennem et godt forår.

Man er ikke blevet bedre end i foråret, men man går heller ikke fra nederlag til nederlag i år. Faktisk har man slet ikke tabt i de første 4 kampe, men man har så til gengæld spillet meget defensivt.

Det har givet 3 kampe der er endt remis og med en enkelt sejr er point antallet allerede oppe på 6, hvilket to næsten 1/3 af sidste sæson. De holdte Atl. Madrid fra at score og har spillet remis ude mod Real Madrid – så vi tror på dem i aften.

*

Malaga sveder og trænersædet brænder. Nul point efter de fire første runder og en score på 1-6 er ikke god læsning for klubbens mange trofaste fans. Man solgte et par gode spillere i sommerens transfer og har ikke fået erstatninger der har kunnet fylde hullerne ud.

Det lidt uhyggelige for Malaga er, at det kun er Atl. Madrid man har mødt, man kan kalde for et godt hold. De 3 andre modstandere liggere dårligere end dagens hjemmehold, så heller ikke her er der trøst at hente.

Vi tror på endnu et nederlag og en efterfølgende trænerfyring, men det er nu kun resultatet vi spiller på i denne anbefaling – trænerfyringen er bare en sjov tanke og måske til et godt odds.

Valencia – Malaga = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor Danske Spil Odds’et giver dig Kr. 50,- i FreeBet…

To Top