Bonus

Tirsdagens “Special Bonus” på BettingNews…

Dagens “Special Bonus” er ikke hentet blandt dagens Champions League kampe, for her er vi hoppet over den engelske kanal til den næstbedste række i England, som skal findes under navnet Championship hos din Bookie.

Bristol City – Bolton = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får indsatsen 3x igen som Bonus…

Bristol City er kommet rigtigt fornuftigt i gang og har efter 9 runder kun tabt et enkelt opgør. Så de kan godt være tilfredse med udgangspunktet i denne sæson.

Men det skal jo følges op og hjemme på Ashton Gate Stadium i udkanten af Bristol, er de rigtig svære at have med at gøre. 4 kampe har medført 8 point, efter 2 sejre og 2 gange remis.

Scoren på 8-3 er også acceptabel efter kun 4 kampe, så det er her Bristol skal tage langt de fleste point, hvis de vil ende i den del af ligaen, der giver adgang til næste sæsons Premier League.

*

Bolton kæmper en nærmest “dødens kamp”, for med kun 2 point efter 9 kampe og en score på 4-19, så er det tydeligt for enhver at konstatere, at de ikke har niveauet og holdet til at begå sig på det næstbedste niveau.

4 udekampe har givet deres 2 point, men det var også mod hold der slet ikke har samme styrke på hjemmebanen, som Bristol har vist i denne sæson.

Ligeledes har de lukket 2 eller flere mål ind i deres seneste 8 kampe både ude og hjemme. Så vi har rigtigt svært ved at se, hvordan Bolton skal stå imod et hold som har tur i den og kender vejen til målet hjemme på Ashton Gate Stadium.

Bristol City – Bolton = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får indsatsen 3x igen som Bonus…

To Top