Nyhed

Tirsdagens Special Bonus med vulkansk aktivitet…

I denne anbefaling har vi kastet os over de vulkanske opkomlinge, som har imponeret hele Europa, med deres fællesskab – fremfor fodbolden. Vikingerne kæmper til sidste blodsdråbe og det har bragt dem langt de senere år.

Island – Tyrkiet = 1X = Odds 1,55
Spillet hvor du kan oprette flere Konti med PayPal og få flere X Bonus…

Island kan blive det ene af de 2 hold der går videre fra puljen, hvor det er Frankrig og dagens gæster fra Tyrkiet, som er de største favoritter. Det er blevet til 4 point efter 3 kampe og nederlaget til Frankrig var både forventet og indkalkuleret.

Alle har det svært på vulkanøen, hvor der spilles på kunstgræs på et vindblæst stadion. Det lyder måske værre end det er, men det er ikke et sted man som landshold ønsker at spille.

Island spiller hårdt og primitivt, men det betyder ikke at de ikke kan spille fodbold. Deres defensiv er ganske rimelig og især hjemme foran egne islandske fans – som nærmest bærer dem frem. Vi tror ikke på et nederlag.

*

Tyrkiet fik noget overraskende en sejr hjemme over Frankrig, hvilket selv vi på redaktionen ikke havde ste komme. Tyrkerne spillede rigtigt fornuftigt, men de franske spiller virkede også en smule trætte og havde måske undervurderet modstanderne.

Men nu er tyrkerne ikke hjemme i heksekedlen med de mange fanatiske fans og der vil sikkert heller ikke være så mange medrejsende. Så det er helt andre præmisser de spiller under, men det gør dem ikke til et ringere hold.

Vi tror bare, at Tyrkerne kommer for at hente det ene point og sikkert ikke vil prøve at skabe kampen. 1 point vil holde dem i toppen af Gruppen, med Frankrig liggende efter, sig med 3 point.

Island – Tyrkiet = 1X = Odds 1,55
Spillet hvor du kan oprette flere Konti med PayPal og få flere X Bonus…

To Top