Bonus

Tirsdagens “Special Bonus” fra VM optakten…

Vi tror på at det hjemmeholdet i dette opgør, vil blive en af overraskelserne ved dette forestående VM i Rusland. De har gjort det fortrinligt og dagens modstandere er slet ikke på samme niveau.

Vi har haft godt fat i landskampene indtil nu og kun Danmarks kamp missede, da vi regnede med en dansk sejr – da vi helt mente at danskerne er bedst, hvilket vi også syntes de viste. De øvrige landskampe har vi nailet og det gør vi også i dag.

Rumænien – Finland = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får din indsats 3X igen til at spille for…

Rumænien vil være det hold de fleste nok ikke helt har regnet med, men vi er nu ret sikre på, at de vil gå videre fra gruppen til de afgørende knald-eller-fald kampe.

De har slået Sverige, Tyrkiet og Chile på det seneste. Det skal dog siges at Chile fik en spiller udvist i 1. halvleg. Men de er jo nået til slutrunden fordi de har et godt og kompetent mandskab og som de har spillet på det sidste tager de endnu en sejr i aften.

*

Finland skal ikke til VM og har heller ikke et mandskab der berettiger dem til en deltagelse. De har godt nok ikke tabt i lang tid, men modstanderne har bestemt heller ikke været af særlig god kaliber.

Malta, Makedonien, Estland og Jordan er ikke landshold man har så meget respekt for og det er hold af den kaliber de kan matche. Dagens hjemmehold er i en helt anden liga, når man sætter dem overfor et finsk mandskab. Sikkert nederlag til finnerne i aften.

Rumænien – Finland = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får din indsats 3X igen til at spille for…

To Top