Nyhed

Tirsdagens “Special Bonus” fra UNL Liga A…

Det er sidste dag i år, at vi skal have landskampe på programmet af betydning og vi har valgt et opgør fra det bedste lag. Det er ikke  2 af de bedste hold, men de forskellige spillerformer kan godt skabe et seværdigt opgør, hvor det er teknik kontra fysik og taktisk spil – det skal nok blive godt at se på.

Portugal – Polen = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor der ikke er aldersbegrænsning og skal bruges NemIDPortugal

Portugal har allerede vundet gruppen og behøver egentligt ikke at stille i stærkeste opstilling. Dog er vi ikke i tvivl om, at de nok skal stille med en kompetent opstilling, da det trods alt er på hjemmebane.

De vandt da også 3-2 i Polen og har kun sat point til i udekampen mod Italien og det kan godt godkendes og det var nok til at vinde gruppen. Vi tror ikke på en storsejr, men kun det der er nødvendigt for at tilfredsstille landets fans på hjemmebane.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Polen er røget ned i det lag som Danmark er rykket op fra, nemlig Liga B. Det stod klart efter de også tabte hjemme til Italien i sidste kamp. Kun 1 point efter 3 kampe er ikke godt nok, og selv om man har en af verdens bedste angribere i Leawandowski, kan han ikke gøre det alene.

Vi tror ikke at polakkerne vil lægge nok nerve i kampen til at gå op og gøre en forskel. De skal nok bide fra sig, men kommer de først bagud – så tror vi ikke på at de kommer tilbage. Selv om Portugal skulle stille uden Ronaldo, så vinder de alligevel.

Portugal – Polen = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor der ikke er aldersbegrænsning og skal bruges NemID

To Top