Nyhed

Tirsdagens “Special Bonus” fra UEFA Nations League…

Dagens “Special Bonus” er også hentet på b Niveau og indeholder de 2 hold som Danmark ligger i pulje med – og vi har fundet et hold vi ikke tror på kan vinde kampen – men en remis er bestemt en mulighed.

Irland – Wales = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får Dit indskud 3X tilbage at spille for…

Irland  skal spille om nedrykning til C niveau, hvis de ikke kommer op i et højere og bedre gear, for lige pt ligger de sidst i gruppen med kun 1 point, som var det de hentede i deres 1-1 hjemmekamp mod Danmark.

Får de ikke alle 3 point ser det ret håbløst ud for dem, da Wales ligger foran med 3 point og en noget bedre score og der kan nøjes med en remis i dette opgør, da man ikke forventer en sejr over Danmark i Parken. Vi tror højest de får det ene point i dette opgør.

*

Wales spiller frisk til af et britisk hold at være g det tror vi vil gavne dem i dette opgør, hvor det i princippet er nedrykningskampen man spiller her. Men Wales kan nøjes med et enkelt point.

De har scoret 4 mål indtil videre hvor Irland kun har scoret 1 mål i deres 2 kampe. Til gengæld har irerne lukket 4 mål ind og alle 4 kom i kampen mod netop Wales på udebane. Vi tror ikke at Wales scorer 4 i dag, men en eller to tror vi faktisk på.

Irland – Wales = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får Dit indskud 3X tilbage at spille for…

 

 

To Top