Bonus

Tirsdagens “Special Bonus” fra Skotland…

Med et lidt spagfærdigt program denne onsdag – har vi kastet blikket på den skotske turnering, hvor vi har valgt et opgør fra den næstbedste række i dette klippebelagte land, som de også kalder for Championship.

Dumbarton – Morton = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får din indsats 3-doblet til at spille for…

Dumbarton ser ud til, at skulle ud i en kvalkamp om overlevelse, når sæsonen er færdigspillet. De har 16 point ned til nr sidst, men også 9 point op til holdet lige over stregen. Med kun 14 runder tilbage og en elendig form, ser det svært ud.

Hjemme på The YOUR Radio 103FM Stadium (sindsygt navn) har de virkeligt skuffet deres fans. Kun 2 sejre og 3 gange remis ud af 11 muligheder. Det vil sige at de ikke engang har fået point i halvdelen af deres hjemmekampe.

Når man så tillægger en elendig form, som kun har givet hjemmeholdet 1 point i deres seneste 5 optrædener, så har vi på redaktionen svært ved at se, hvordan de skal kunne stille noget op mod dagens gæster.

*

Morton er med fremme og holder de niveau og form, vil de skulle med om oprykning, når hovedturneringen er afsluttet. Hjemme er de ikke så stærke som de fleste hold normalt er, men på udebane har de faktisk fået flere point.

Selv om det kun er 1 point, så viser det, at de er meget kompetente på fremmed græs. Kun 1 gang efter 11 udekampe, har Morton gå fra banen med sænkede hoveder og et nederlag.

Vi ser både motivation, form og faktisk også spillestedet, være til størst fordel for udeholdet fra Mortons og er ret overbeviste om, at de render med alle 3 point og endnu en udesejr i denne sæson.

Dumbarton – Morton = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får din indsats 3-doblet til at spille for…

To Top