Nyhed

Tirsdagens “Special Bonus” fra redaktionen…

Vi forlader for en kort bemærkning Champions League og hopper over i den næstbedste engelske række Championship, hvor vi har fundet et ganske interessant spil, til fine odds.

Ipswich – Brentford = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Ipswich er kommet virkeligt skidt fra start og har kun opnået 3 point efter de første 7. runder og det har ikke været i form af en sejr. Det er svært at finde en årsag, der der ikke er nævneværdige skader. En smule uro er da også begyndt at vokse i klubben.

Men det er på banen tingene skal afgøres og det er ikke lykkedes at finde den rigtige sammensætning indtil nu. Da der ikke er kommet nye spillere til i sommerpausen, der er nævneværdige, bliver det nok endnu en sæson med overhovedet ingenting. I værste fald kan det komme til at gå galt.

*

Brentford ligger pt. nr. 2 og er startet ganske glimrende med kun 1 nederlag og 4 sejre, i deres 7 første kampe. Men scoreren er ganske glimrende på 14-6, hvilket indikerer en optimistisk tilgang.

Men London klubben har før startet rigtigt stærkt, for så at falde sammen i juleperioden. Så går det som det plejer er vi i deres stærke periode nu og med tanke på hjemmeholdets form, mener endda at odds’et er rigtigt godt.

Ipswich – Brentford = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

 

 

To Top