Nyhed

Tirsdagens “Special Bonus” fra redaktionen…

Vi fortsætter i det engelske og igen er det Championship der har fået vores opmærksomhed på redaktionen. Dette valg var tæt på at ende som dagens “Sikre”, men faldt lige på målstregen og endte derfor i “Bonus” kategorien.

Hull – Rotherham = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Hull rykker ikke op til Premier League i denne sæson og har døjet en del med skader og den udfordring er bestemt ikke ovre endnu. Men det går da den rigtige vej. Det har dog ikke haft så stor indflydelse med hjemmekampene.

Her har Hull trods de mange skader formået at gå fra sejr til sejr alligevel. De seneste 5 kampe har de revet tæppet væk under modstanderne og vundet overbevisende. Scoreren i perioden er 16-2.

Så Hull er ikke hvem som helst hjemme på KCOM Stadium og i forvejen har de et rigtigt godt tag på gæsterne fra Rotherham her, som aldrig har vundet på KCOM Stadium .

*

Rotherham skal stramme balderne hvis det ikke skal ende med fiasko. De ligger pt som det sidste hold over stregen, men der er kun 1 point ned til holdet under. Selvom formen er jævnet minimalt ud, så er det stadig elendigt.

De vandt da årets første kamp 1. nytårdag – om det var fordi modstanderne var bagstive ved vi ikke – men det skal de da have. Men ellers skal vi tilbage til start november for, at finde endnu en sejr.

Så selvtillid er ikke det der trykker dem i denne periode eller løfter dem. På udebane har de stadig den første sejr til gode i denne sæson og det har de også efter dette opgør.

Hull – Rotherham = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top