Nyhed

Tirsdagens “Special Bonus” fra Portugal…

Vi slutter i Portugals bedste række i et opgør mellem 2 hold, der ikke kommer til at tale med op mesterskab eller Europa pladser, men nok snarere skal være opmærksom på den nederste streg, som man ikke må komme under.

Portimonense – Chaves = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får Dangens Højeste BONUS som ny kunde…

Portimonense er stort set lige langt fra begge streger og skal virkelig ramme en dårlig periode, før en evt. nedrykning kan komme på tale. Men mesterskabs kandidater er de under alle omstændigheder ikke.

Hjemmepå Municipal de Portimão har de næsten gjort rent bord, med kun 1 nederlag i sæsonens første 9 kampe. Ligeledes har de vundet 3 af de 5 gange de har spillet her g kun 1 gang er det endt med et nederlag. Vi tror på endnu en sejr.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Chaves skal nok ikke forvente at spille med i Primeira Liga i næste sæson. De ligger sidst men dog kun med 4 point til en redning, så alt håb er ikke ude. Det er bare svært at se hvor de skal få de nødvendige resurser fra rent spillemæssigt.

Kun 3 sejre efter 18 kampe, krydret med 3 gange remis bliver ikke rigtig til noget. I dag skal de så møde et stærkt hjemmehold, der både er i form og har stor styrke foran egne fans.

Portimonense – Chaves = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får Dangens Højeste BONUS som ny kunde…

 

To Top