Nyhed

Tirsdagens “Special Bonus” fra Portugal…

I dagens anbefaling under kategorien “Special Bonus” har vi fundet et ordinært opgør fra Portugal, hvor det er landets næstbedste række der ligger kamp til – i et opgør hvor det er toppen der kæmpes om.

Famalicao – Ferreira = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du kan oprette konto via PayPal – ingen alders begrænsning!

Famalicao ligger nr. i Segunda Liga, med 2 point op til dagens gæster fra Ferreira. Så man kan roligt sige at det er et topopgør. For begge hold gælder det naturligvis om, at en sejr vil give en fordel.

Famalicao er rigtigt gode ude og er også ligaens bedste på dette punkt. Men det betyder på ingen måde, at de ikke er gode hjemme foran egne fans. De har trods alt ikke tabt et eneste opgør endnu hjemme foran egne fans.

De har også altid haft et godt tag på Ferreira, som de aldrig har tabt til, men kun vundet over de gange de har mødtes. Vi er overbeviste om, at de vinder endnu engang. Den forsigtige spiller dobbelt-chancen, men vi tror på fuld gevinst til hjemmeholdet.

*

Ferreira er bestemt en kompetent modstander i dagens opgør og vil med en sejr kunne lægge sig 5 point foran og det vil give lidt luft og lidt ro. Hjemme er de lige en tand bedre end dagens hjemmehold, men på udebane er de til at tale med.

6 sejre ud at 10 mulige er faktisk godkendt, men dagens hjemmehold tilhører de absolut bedste foran egne fans og dem har de det lidt svært med. Det bliver tæt og vi tror ikke på ret mange mål. Men hjemmesejren er vi ikke i tvivl om.

Famalicao – Ferreira = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du kan oprette konto via PayPal – ingen alders begrænsning!

To Top