Bonus

Tirsdagens “Special Bonus” fra Play Offs…

Torsdagens andet og sidste anbefaling kommer fra den engelske Championship, hvor det er det andet opgør i semifinalen omkring en endelig oprykning til den bedste række Premier League.

Aston Villa – Middlesbrough = X2 = Odds 1,65
Spillet hvor du få dagens højeste Bonus som Ny kunde…

Aston Villa fik et rigtigt godt udgangspunkt efter det første opgør, med en sejr på 1-0 på Middlesbroughs hjemmebane. Men det var også en dag, hvor heldet var på Aston Villas side – i hvert fald før kampen.

Men den kostede også på mandskabs siden, da 4 vigtige spillere ikke kan være med til opgøret, men det burde truppen kunne bære. I dag får de et af de hold, de har det svært med hjemme på Villa Park og vi tror det gentager sig i dag.

*

Middlesbrough har haft en rigtig god sæson og havde ellers både spil og chancer i det første opgør, men kendte ikke deres besøgelsestid foran Villas mål. I dag skal de nok finde netmaskerne.

Vi skal faktisk helt tilbage til 2005 for at finde den seneste hjemmesejr til ASton Villa, med Middlesbrough på besøg og kun 3 gange har de opnået en remis i perioden. Så selv om kampen har virkelig stor betydning, mener vi at udeholdet nok skal få point i dette opgør.

Aston Villa – Middlesbrough = X2 = Odds 1,65
Spillet hvor du få dagens højeste Bonus som Ny kunde…

 

To Top